Μενού Κλείσιμο

IMAGINE FACTORY

Καλώς ήρθατε

στην 

IMAGINE FACTORY

Welcome !

Editorial

Έχουμε τη χαρά να σας υποδεχτούμε στον δικτυακό μας τόπο που είναι πλημμυρισμένος από χρώματα, περιπέτειες, ήρωες. Ένας υπέροχος κόσμος που σιγά σιγά θα τον δείτε να ξεπηδά μπροστά σας. Αστείοι χαρακτήρες και αταξίες που λες και δραπέτευσαν από το εκράν της τηλεόρασης, την μεγάλη οθόνη και τον φανταστικό κόσμο. Έρχονται για να σας συναντήσουν και να δημιουργήσουν μαζί σας καινούργιες περιπέτειες. Να σας συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σας, να την ομορφύνουν, να την κάνουν πιο χρωματιστή, αλλά πάνω απ’ όλα να σας φτιάξουν την διάθεση. Από την κουζίνα στο σαλόνι από το πρωινό στο γραφείο και από το δείπνο μέχρι την κρεβατοκάμαρα πρωτότυπα αντικείμενα σε μοντέρνα σχήματα και χρώματα, πολλές φορές με ανατρεπτικό και παιχνιδιάρικο design , αλλά πάνω απ’ όλα με πρωταγωνιστές τους ήρωες της παιδικής μας αθωότητας. Αυτοί οι ήρωες με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές και γενιές έρχονται να μας συντροφέψουν σε κάθε σύγχρονη δραστηριότητά μας. Είναι σαν να μας κλείνουν το μάτι και να μας προσκαλούν σε νέες περιπέτειες ….

Θα τους αρνηθείτε?

Imagine Factory

Η βασική μας σειρά, είναι αφιερωμένη στα παράγωγα προϊόντα του μαγικού κόσμου των comics, cartoons και cinema. Μιά δεύτερη σειρά προϊόντων με έξυπνα δώρα και gadgets έρχεται να ολοκληρώσει και να δημιουργήσει τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά. Προϊόντα που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό ως προς την πρωτοτυπία τον σχεδιασμό την αισθητική την ποιότητα και τις τιμές.

Χονδρική (B2B)

Αν η φιλοσοφία μας, σας δημιουργεί την ανάγκη να την μοιραστείτε με μας, μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να δημιουργήσουμε τον δικό σας εμπορικό χώρο, προσφέροντάς σας την τεχνογνωσία και υποστήριξή μας με αποκλειστικά όσο και μοναδικά προϊόντα που κάνουν την διαφορά…

Corner Shop

Αν πιστεύετε στην δυναμική των ειδών μας και την διαχρονικότητά τους, εξετάστε την δυνατότητα να οργανώσετε μια γωνιά του καταστήματός σας, με τα προϊόντα μας και πολύ σύντομα θα καταλάβετε τι σημαίνει απογείωση………

Εμπορική Συνεργασία

Με μια collection που περιλαμβάνει πληθώρα αντικειμένων, είναι σίγουρο ότι οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να βρει προϊόντα που θα είναι συμβατά με τον χαρακτήρα, την φιλοσοφία και το στυλ του. Ζητείστε μας να σας επισκεφτεί συνεργάτης μας, προκειμένου να σας ενημερώσει αναλυτικά για όλες τις κατηγορίες των προϊόντων που διαθέτουμε.

0
    0
    Καλάθι
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΕπιστροφή στο κατάστημα