Μενού Κλείσιμο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ GDPR

Προσωπικά δεδομένα – σύμφωνα με το GDPR

(Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων)

Για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsiribom.gr , απαιτείται από μέρους σας να μας παρέχετε μερικά από τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε με τη μέγιστη δυνατή προσοχή και λαμβάνουμε συγκεκριμένα μέτρα για να τα διατηρήσουμε ασφαλή.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι αυτά που μας παρέχετε κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας και την αγορά αγαθών και αυτά που συλλέγουμε κατά την περιήγηση ή τη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο www.tsiribom.gr .

Τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι:

– Πλήρες όνομα
– Διεύθυνση
– Αριθμός τηλεφώνου
– Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται για τον ακόλουθο σκοπό:

– Να εκτελεστεί η σύμβαση αγοράς-πώλησης εμπορευμάτων που συνάπτεται μεταξύ μας κατόπιν της παραγγελίας σας.

– Να σας επιτρέπεται εγγραφή και χρήση υπηρεσιών που προορίζονται για εγγεγραμμένους χρήστες στον ιστότοπο www.tsiribom.gr.

– Να σας παρέχονται ενημερώσεις (για τα νέα και τις προσφορές μας) εφόσον εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) και με αυτό τον τρόπο δίνετε και τη ρητή σας συγκατάθεση γι’ αυτό.

Συνεπώς στις ανωτέρω περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι νόμιμη καθώς γίνεται για να εκτελεστεί η μεταξύ μας σύμβαση πώλησης-αγοράς ή σας παρέχετε η υπηρεσία που συγκεκριμένα ζητήσατε.

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsiribom.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα, πλην όσων απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε (όπως τραπεζικοί χειριστές, πάροχος ίντερνετ, εταιρία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεματικής, κούριερ κλπ) ούτε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς , πέραν των προαναφερθέντων εκτός και εάν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Ποιος πρόκειται να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ο κ. Χρήστος Π. Δεσύλλας είναι υπεύθυνος να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας εξ ονόματος του www.tsiribom.gr ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων. Βρίσκεται στο Ρέντη Αττικής, Κων/ντίνου Παλαιολόγου 18, τηλ. +302104832970.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή νομική απαίτηση επί των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στην ανωτέρω διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tsiribom.gr .

Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μια χρονική περίοδο ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν: για παράδειγμα, τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την αγορά αγαθών στο www.tsiribom.gr  υποβάλλονται σε επεξεργασία μέχρις ότου ολοκληρωθούν όλες οι διοικητικές και λογιστικές διατυπώσεις. αποθηκεύονται σύμφωνα με την τοπική φορολογική νομοθεσία (περίπου δέκα χρόνια), ενώ εκείνα που χρησιμοποιούνται για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο φυλάσσονται μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να στέλνουμε.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε επιθυμείτε να ζητήσετε:
– Να σας επιβεβαιώσουμε ή ενημερώσουμε ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιο σκοπό.
– Να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας τα οποία φυλάσσουμε.
– Να ενημερώσετε ή τροποποιήσετε τα στοιχεία σας εάν δεν είναι αληθή.
– Να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για ενημερωτικά δελτία ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας.
– Να σταματήσουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας.
– Να διαγράψουμε τα δεδομένα σας.
– Να μεταφέρουμε τα στοιχεία σας σε άλλες εταιρίες.

Για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω αιτήματα μπορείτε
να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tsiribom.gr.

Για να τηρηθεί το απόρρητο και η ασφάλεια της επικοινωνίας μας θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας προτού διενεργήσουμε οποιοδήποτε από τα ανωτέρω αιτήματα.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνετε και τροποποιείτε τα δεδομένα σας εισερχόμενοι στον ιστότοπό μας με τους κωδικούς πρόσβασης εγγεγραμμένων χρηστών.

Επίσης μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας επιλέγοντας τη διαγραφή σας (unsubscribe) πάνω σε κάθε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) που λαμβάνετε.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματά σας αυτά δεν θα εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση, όπως για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρουμε) όταν απαιτείται εκ του νόμου να φυλάσσουμε τα δεδομένα σας, όταν υπάρχει υποχρέωση από σύμβαση που πρέπει να εκπληρωθεί ή όπου τα δεδομένα σας σχετίζονται με ένδικη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση όταν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε αίτημά σας , θα σας παρέχουμε έγγραφες εξηγήσεις.

0
    0
    Καλάθι
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΕπιστροφή στο κατάστημα